Ronald Molendijk

Ronald Molendijk

Ronald Molendijk, is een van de pioniers van Nederlandse Housescene. Hij is  muziekproducent en tegenwoordig ook Entertainment expert. Zijn muzikale reis begon in de bruisende Rotterdamse nachtleven van de jaren ’80, waar hij al snel een vaste waarde werd als resident DJ in de beroemde club Nighttown. Door de jaren heen heeft Ronald opgetreden op grote festivals en evenementen wereldwijd, waaronder Dance Valley, Mysteryland en Innercity, en heeft hij een reputatie opgebouwd voor zijn dynamische en boeiende sets.

Naast zijn DJ-vaardigheden is Ronald een productieve muziekproducent. Hij was medeoprichter van het invloedrijke platenlabel Basic Beat Recordings en het sublabel Lovely Sounds, waarmee hij tal van tracks en remixes uitbracht onder verschillende aliassen, waaronder Flat Earth Society en Booming Support. Zijn project Soulvation, een samenwerking met Erland Galjaard, kende veel succes met hits als “I Just Can’t Stop” en “Reset Your Brain.”

Ronald’s expertise reikt verder dan de draaitafels en de studio. Hij heeft gediend als jurylid in populaire Nederlandse tv-programma’s zoals “Het Beste Orkest van Nederland” en “Idols,” en verschijnt regelmatig als muziek- en showbizzexpert in RTL Boulevard en Shownieuws. Ondanks zijn uitgebreide carrière blijft Ronald gepassioneerd over muziek en blijft hij grenzen verleggen en nieuwe creatieve wegen verkennen.

Sat
13
Jul
Sunbeats
Strandpaviljoen Paal 17 Aan Zee
De Koog
Sat
10
Aug
Summer Of Love
Thuishaven Festivalterrein
Amsterdam