Dennis van der Geest

Dennis van de Geest heeft de afgelopen decennia bewezen dat hij niet alleen een topsporter en presentator is, maar ook een gerespecteerde dj. Voor Dennis draait alles om passie. Met volledige toewijding weet hij elk publiek voor zich te winnen.

Na het beëindigen van zijn judocarrière in mei 2009, met als hoogtepunt zijn wereldkampioenschap in 2005, heeft Dennis van der Geest zijn leven volledig gewijd aan presenteren en muziek. Hij is al jaren actief als dj en zijn stijl kan worden omschreven als een mix van nu-disco, funk en house. Hij koestert een grote liefde voor disco, dance en house classics, en treedt regelmatig op tijdens bedrijfsevenementen, 90’s events en festivals. Daarnaast zet hij jaarlijks het Amstelveld in Amsterdam op zijn kop tijdens Koningsdag, waar duizenden bezoekers helemaal losgaan op zijn muzikale selectie.

Wellicht ken je Dennis ook als presentator van verschillende programma’s, waaronder ‘Bonje met de Buren’ en ‘Million Dollar Island’. Mede daarom wordt hij ook vaak gevraagd als dagvoorzitter en presentator bij bedrijfsevenementen.

Als dj en producer heeft Dennis samengewerkt met internationale dj’s zoals Roog, Funkerman, Benny Royal, Rene Amesz en Ronald Molendijk. Hij heeft onder andere releases gehad op succesvolle internationale labels zoals Flamingo, Hotfingers en Zulu. In 2024 kunnen we nieuwe muziek van hem verwachten.

Wed
03
Jul
Company Event
The Fabrique
Utrecht
Sat
14
Sep
Private Party 12,5 year wedding event
Restaurant De Tuin van de Vier Windstreken - Restaurant in Rotterdam
Rotterdam